Pædagogisk beskrivelse
Kogebøgerne i fire bind er skrevet af tidligere hjemkundskabslærer på Synscenter Refsnæs, Kirsten Larsen. Via den trinvise og meget strukturerede fremgangsmåde i opskrifterne, er bøgerne specielt målrettet børn, unge og voksne med synsnedsættelse.
I bøgerne er der eksempler på såvel meget lette som mere krævende forretter, salater, supper, mættende hovedretter, fremmed mad, desserter og bagværk.
Bind 3 indeholder en bred vifte af opskrifter på supper, småretter, salater og tilbehør med kartoffel, ris, spaghetti eller grønsager som basis.
Primær anvendelse
Bøgerne er målrettet skolens madkendskabsundervisning.
Alternativ anvendelse
Bøgerne kan sagtens anvendes i andre sammenhænge i skole og fritid. Ikke mindst er opskrifterne velegnede til brug i hjemmets madlavning.
Begrænsninger
Det kan være nødvendigt med hjælp fra seende til visse arbejdsprocesser.
Materialet stimulerer
Målet med materialet er at videregive opskrifter, ideer og fremgangsmåder, der kan lette og inspirere til deltagelse i og varetagelse af den daglige madlavning
Alternativer til materialet
Kogebog for personer med synsnedsættelse. Bind 1 Hakket kød Hele kødstykker Indmad Fjerkræ
Kogebog for personer med synsnedsættelse. Bind 2 Bagning Desserter Diverse
Kogebog for personer med synsnedsættelse. Bind 4 Fremmed mad
37 madopskrifter. Punkt for punkt
Børnegruppe
Børn, unge og voksne i alle aldre
Bestilles hos:
Synscenter Refsnæs
Emneord:
ADL, Spisning, Praktisk arbejde, Køkken, Madlavning
Pris: DKK 50,00
Region Sjælland
Synscenter Refsnæs
Kystvejen 112
4400 Kalundborg
Telefon: 59 57 01 00
CVR-nr.: 29 19 06 58
E-mail: sr-ordreregistrering@ regionsjaelland.dk
Nogle materialer er kun til udlån.
F.eks. størstedelen af spillene og det lille rum.
Se under det enkelte produkt.
Der er i øjeblikket problemer med at sende bestillingen via indkøbskurven i Mediateket.Du bedes derfor, når alle varer er lagt i kurven, tage et screendump og maile bestillingen via. sr-ordreregistrering@ regionsjaelland.dk Vi beklager fejlen. |