iPad

  • billede

Pædagogisk beskrivelse

Mobil enhed/tablet. Kan blandt andet anvendes til Internetbrowsing, e-mail, musik, Video og tekstbehandling. Kan oprette forbindelse til Internet via mobil bredbånd og/eller trådløst netværk.

Primær anvendelse

iPad er en almindelig touchbetjent tablet, der indeholder de mest almindelige funktioner fx e-mail, tekstbehandling, internetbrowser, kalender, musik- og videoafspiller. Denne tablet udmærker sig ved at have en integreret skærmlæser og zoom funktion, der via tale og/eller eksternt punktdisplay gør det muligt at anvende den til de fleste funktioner. Derudover er det muligt via Appstore at installere yderligere programmer, der for nogles vedkommende er udviklet specielt til synshandicappede. Ipaden er meget driftsikker og let at transportere. Der kan tilsluttes eksternt tastatur via bluetooth som alternativ til den touchbaserede navigation.

Materialet stimulerer

iPad er i mange tilfælde lettere at betjene end for eksempel en PC. Dens indbyggede synskompenserende funktioner vil gøre det nemt at blive selvhjulpen i brug af Internet med videre.

Børnegruppe:

Blinde og svagsynede

Bestilles hos:

IT-butikker eller andre forhandlere af IT-udstyr

Prisniveau:

4.500 DKK

Denne vare sælges hos tredjepart. Se varebeskrivelse for yderligere information.

Lignende produkter:

Indkøbskurv


Der er ikke valgt nogen materialer

Kontakt

Region Sjælland
Synscenter Refsnæs
Kystvejen 112
4400 Kalundborg
Telefon: 59 57 01 00
CVR-nr.: 29 19 06 58
E-mail: sr-ordreregistrering@remove-this.regionsjaelland.dk

Udlån af materialer

Det skal bemærkes, at udlån af materialer kun er muligt til skoler og institutioner