Kogebog for personer med synsnedsættelse, Bind 1 Hakket kød Hele kødstykker Indmad Fjerkræ

  • billede

Pædagogisk beskrivelse

Kogebøgerne i fire bind er skrevet af tidligere hjemkundskabslærer på Synscenter Refsnæs, Kirsten Larsen. Via den trinvise og meget strukturerede fremgangsmåde i opskrifterne, er bøgerne specielt målrettet børn, unge og voksne med synsnedsættelse.

I bøgerne er der eksempler på såvel meget lette som mere krævende forretter, salater, supper, mættende hovedretter, fremmed mad, desserter og bagværk.

Bind 1 indeholder udover grundlæggende køkkentips, beskrivelse af køkkenredskaber, mål og vægt samr køkkenregler 48 opskrifter på middagsretter

Primær anvendelse

Bøgerne er målrettet skolens madkendskabsundervisning.

Alternativ anvendelse

Bøgerne kan sagtens anvendes i andre sammenhænge i skole og fritid. Ikke mindst er opskrifterne velegnede til brug i hjemmets madlavning.

Begrænsninger

Det kan være nødvendigt med hjælp fra seende til visse arbejdsprocesser.

Materialet stimulerer

Målet med materialet er at videregive opskrifter, ideer og fremgangsmåder, der kan lette og inspirere til deltagelse i og varetagelse af den daglige madlavning

Alternativer til materialet

Kogebog for personer med synsnedsættelse. Bind 1 Hakket kød Hele kødstykker Indmad Fjerkræ

Kogebog for personer med synsnedsættelse. Bind 2 Bagning Desserter Diverse

Kogebog for personer med synsnedsættelse. Bind 3 Fisk Supper Salater og småretter Tilbehør

Kogebog for personer med synsnedsættelse. Bind 4 Fremmed mad

37 madopskrifter. Punkt for punkt

Børnegruppe

Børn, unge og voksne i alle aldre

Bestilles hos
Synscenter Refsnæs

Emneord

ADL, Spisning, Praktisk arbejde, Køkken, Madlavning

 

 

 

Pris: DKK 50,00

Indkøbskurv


Der er ikke valgt nogen materialer

Kontakt

Region Sjælland
Synscenter Refsnæs
Kystvejen 112
4400 Kalundborg
Telefon: 59 57 01 00
CVR-nr.: 29 19 06 58
E-mail: synscenter-refsnaes@remove-this.regionsjaelland.dk

Udlån af materialer

Det skal bemærkes, at udlån af materialer kun er muligt til skoler og institutioner