37 madopskrifter Punkt for punkt

  • billede

Pædagogisk beskrivelse

Bogen er skrevet til børn og unge med synsnedsættelse af pædagoger på Synscenter Refsnæs, Jette Pedersen og Lis Ourø Hansen.

Fremgangsmåden i opskrifterne er skrevet punkt for punkt, så de så vidt muligt er tilgængelige for personer med synsnedsættelse.

I bøgerne er der opskrifter på dagligdags middagsretter og anvisninger på kogning af ris og spaghetti og forskellige opskrifter med kartofler.

Primær anvendelse

Kogebogen er skrevet til børn og unge med synsnedsættelse, som synes det er sjovt og spændende at lave mad.

Alternativ anvendelse

Bøgerne kan sagtens anvendes i alle sammenhænge i hjem, skole og fritid, hvor man skal lave mad.

Begrænsninger

Det kan være nødvendigt med hjælp fra seende til visse arbejdsprocesser.

Materialet stimulerer

Målet med materialet er at inspirere børn og unge med synsnedsættelse til at deltage i den daglige madlavning og give dem hensigtsmæssige færdigheder til dette arbejde.

Alternativer til materialet

Kogebog for personer med synsnedsættelse. Bind 1 Hakket kød Hele kødstykker Indmad Fjerkræ

Kogebog for personer med synsnedsættelse. Bind 2 Bagning Desserter Diverse

Kogebog for personer med synsnedsættelse. Bind 3 Fisk Supper Salater og småretter Tilbehør

Kogebog for personer med synsnedsættelse. Bind 4 Fremmed mad

  

Børnegruppe

Børn, unge og voksne i alle aldre

Bestilles hos:
Synscenter Refsnæs

 

Emneord:

ADL, Spisning, Praktisk arbejde, Køkken, Madlavning

 

Pris: DKK 50,00

Indkøbskurv


Der er ikke valgt nogen materialer

Kontakt

Region Sjælland
Synscenter Refsnæs
Kystvejen 112
4400 Kalundborg
Telefon: 59 57 01 00
CVR-nr.: 29 19 06 58
E-mail: synscenter-refsnaes@remove-this.regionsjaelland.dk

Udlån af materialer

Det skal bemærkes, at udlån af materialer kun er muligt til skoler og institutioner