37 madopskrifter Punkt for punkt

Du skal være registreret og godkendt, før du kan bestille produkter fra Mediatektet. For at blive godkendt skal du først registrere dig.

kr.50,00

Bogen er skrevet til børn og unge med synsnedsættelse af pædagoger på Synscenter Refsnæs, Jette Pedersen og Lis Ourø Hansen.

Fremgangsmåden i opskrifterne er skrevet punkt for punkt, så de så vidt muligt er tilgængelige for personer med synsnedsættelse.

I bøgerne er der opskrifter på dagligdags middagsretter og anvisninger på kogning af ris og spaghetti og forskellige opskrifter med kartofler.

Primær anvendelse

Kogebogen er skrevet til børn og unge med synsnedsættelse, som synes det er sjovt og spændende at lave mad.

Alternativ anvendelse

Bøgerne kan sagtens anvendes i alle sammenhænge i hjem, skole og fritid, hvor man skal lave mad.

Begrænsninger

Det kan være nødvendigt med hjælp fra seende til visse arbejdsprocesser.

Materialet stimulerer

Målet med materialet er at inspirere børn og unge med synsnedsættelse til at deltage i den daglige madlavning og give dem hensigtsmæssige færdigheder til dette arbejde.