37 madopskrifter Punkt for punkt
kr.50,00
Bogen er skrevet til børn og unge med synsnedsættelse af pædagoger på Synscenter Refsnæs, Jette Pedersen og Lis Ourø Hansen.
Fremgangsmåden i opskrifterne er skrevet punkt for punkt, så de så vidt muligt er tilgængelige for personer med synsnedsættelse.
I bøgerne er der opskrifter på dagligdags middagsretter og anvisninger på kogning af ris og spaghetti og forskellige opskrifter med kartofler.
Primær anvendelse
Kogebogen er skrevet til børn og unge med synsnedsættelse, som synes det er sjovt og spændende at lave mad.
Alternativ anvendelse
Bøgerne kan sagtens anvendes i alle sammenhænge i hjem, skole og fritid, hvor man skal lave mad.
Begrænsninger
Det kan være nødvendigt med hjælp fra seende til visse arbejdsprocesser.
Materialet stimulerer
Målet med materialet er at inspirere børn og unge med synsnedsættelse til at deltage i den daglige madlavning og give dem hensigtsmæssige færdigheder til dette arbejde.