Alquerque mini

Du skal være registreret og godkendt, før du kan bestille produkter fra Mediatektet. For at blive godkendt skal du først registrere dig.

kr.0,00

Pædagogisk beskrivelse

 

Primær anvendelse

Spilleplade i træ eller plast samt (2×12) brikker. Underholdning. Spil for 2 personer. Når spillet begynder, er alle huller undtagen det miderste, dækket med brikker. De kantede metalbrikker i den ene ende, og de runde træbrikker i den anden ende. En brik kan flyttes til et tilstødende hul. Hvis en spillers brik står overfor en af modspillerens brikker, og der er et tomt hul bag ved denne brik, kan spillerens brik springe springe over modspillerens brik. Brikken er da slået og skal fjernes fra spillepladen. Det er tilladt at springe over flere brikker. Hvis en brik har mulighed for at slå en modstanders brik, men ikke gør det, fjernes brikken fra spillet. Den spiller, der først har slået modstanderens brikker har vundet.

Beskrivelse

Materialet stimulerer

Taktil afprøvning/afsøgning. Samarbejde hånd/hånd. Styrke samspil, vente på tur.

Begrænsninger

Ved brug af spilleregler kræves der en kognitiv forståelse og en udviklingsalder omkring de 10 år. Der kan også være finmotoriske begrænsninger, da brikkerne er små.

Børnegruppe:

Blindhed og stærk synsnedsættelse hos børn fra 10 år og opefter