Boomwhackers – En introduktion til musikalsk notation i indskolingen

Du skal være registreret og godkendt, før du kan bestille produkter fra Mediatektet. For at blive godkendt skal du først registrere dig.

kr.0,00

Boomwhackers – En introduktion til musikalsk notation i indskolingen
Musikundervisningsforløb til læringsmiljøer i grundskolen, hvor der indgår elever med alvorlig synsnedsættelse herunder blindhed.

Beskrivelse

Forløbet har musikalsk notation som omdrejningspunkt, hvor der arbejdes med uformelle notationsformer. Det har således til formål at introducere eleverne til, hvordan musik kan opleves, noteres og formidles, og ligeledes virke som et forstadie til senere at lære formel notation. Forløbet og de tilhørende materialer er udviklet med særligt henblik på tilgængelighed i undervisningsaktiviteterne i indskolingen for elever med alvorlig synsnedsættelse herunder blindhed.

Til forløbet anvendes Boomwhackers og taktilt materiale.  Ved bestilling låner man et sæt taktile Boomwhackers med tilhørende taktile ’toneskiver’ af Synscenter Refsnæs til eleven med alvorlig synsnedsættelse herunder blindhed. De lånte materialer skal returneres til Synscenter Refsnæs efter endt forløb.

De resterende sæt af Boomwhackers, der må være nødvendige i undervisningen, er op til skolen selv at rekvirere.

NB! Vær opmærksom på at der grundet forløbets tilhørende taktile materialer er længere leveringstid end ved andre materialer.