Om synsudvikling – En introduktion til synspædagogisk observation og vurdering

Du skal være registreret og godkendt, før du kan bestille produkter fra Mediatektet. For at blive godkendt skal du først registrere dig.

kr.0,00

Om synsudvikling – en introduktion til synspædagogisk observation og vurdering er tænkt som en vejledning til nye synskonsulenter og andre fagpersoner der arbejder med småbørn med alvorlig synsnedsættelse, samt til forældre og pårørende, som gerne vil vide mere om småbørn med synsnedsættelser.

Publikationen er udarbejdet i et samarbejde mellem Synscenter Refsnæs, Center for Kommunikation og Undervisning Skive-Viborg og Afdeling for Øjensygdomme Kennedy Centret og bygger videre på udgivelsen ”Om synsudvikling – lille opslagsbog for synskonsulenter for småbørn og børn med yderligere handicap” udgivet af Synscenter Refsnæs i 2010.

Ud over viden om barnets synsudvikling og testmetoder indeholder vejledningen også et overblik over børnesynsomådets aktører samt opmærksomhedspunkter i en synspædagogisk praksis på baggrund af mange års erfaring i arbejdet med børn med alvorlig synsnedsættelse.

Vejledningen kan både læses som en introduktion til området, anvendes som opslagsværk ligesom en ”Oversigt over synsudvikling” kan downloades separat.

Download skemaet ”Oversigt over synsudvikling” her.