Talspil

Du skal være registreret og godkendt, før du kan bestille produkter fra Mediatektet. For at blive godkendt skal du først registrere dig.

kr.0,00

Spil bestående af to samlerammer med talbrikker fra 1-31.
Spil for 2 personer.

Beskrivelse

Materialet

Spillet består af to samlerammer med talbrikker fra 1-31.
Spil for 2 personer.

Spillets regler

Spilleregler: Hver spiller har en samleramme og én pose med brikker fra 1-31. Deltagerne skiftes til at tage f.eks. tre brikker op af gangen. Brikkerne lægger man på spillepladen og så gælder det hovedregningen.
Man skal nemlig samle nok brikker sammen så de sammenlagt giver tallet 31 – det højeste tal vi har i posen. Trækker man en brik, der står 31 på, er man heldig – så har man nemlig tallet med det samme, men chancen er ikke så stor. Man kunne tænke sig, at man i de første tre brikker fik tallene 8, 11 og 12 eller 5, 6 og 20 der netop tilsammen giver 31, men det skal der også held til. Oftest går det sådan, at man ikke kan bruge de tre brikker alene, man fik i første omgang og må vente på, at turen kommer til én igen, så man kan trække tre til og måske være mere heldig. Har man i første omgang trukket 6,8 og 10 (det giver sammenlagt 24) får man måske i næste omgang 2,3 og 5. Man kan også bruge de to brikker der står 2 og 5 på, for 7 + 24 giver netop de 31 vi skulle have. 3’eren lægges nederst på pladen, til man får brug for tallet i en ny række. De færdige rækker placeres fra oven og nedefter på spillepladen.
Spillet kan gøres sværere således: Hvis man under spillet ser, at man skal bruge nogle af de brikker man allerede har lagt i række, må man tage dem, såfremt man kan lægge nogle andre tal i stedet, så resultatet bliver det samme.