Aktiv Lytning

Du skal være registreret og godkendt, før du kan bestille produkter fra Mediatektet. For at blive godkendt skal du først registrere dig.

kr.0,00

Musikundervisningsforløb til læringsmiljøer i grundskolen, hvor der indgår elever med alvorlig synsnedsættelse herunder blindhed.

Publikationen kan downloades direkte herunder. Elevmaterialerne bestilles til udlån ved at vælge målgruppe og tilføje til kurv.

Beskrivelse

Med dette forløb beskæftiger eleverne sig med begrebet aktiv lytning i forhold til instrumentering, dynamik, temaer/motiver m.m. i klassisk og rytmisk musik. Forløbet har således til formål, at eleverne vha. aktiv lytning opnår viden om og kompetencer i at kunne analysere et udvalgt musiknummer ift. formforløb, dynamikforløb, instrumentering, tema og budskab.

Materialet er især tænkt til musik på mellemtrinnet. Forløbet er udviklet med særligt henblik på tilgængelighed i undervisningsaktiviteterne for elever med alvorlig synsnedsættelse herunder blindhed. Til forløbet hører således særligt udarbejdede taktile materialer.

Yderligere information

Målgruppe

Elever med blindhed, Elever med synsnedsættelse

Du kunne også være interesseret i...