Bedsteforældrerollen til et barn med alvorlig synsnedsættelse

Du skal være registreret og godkendt, før du kan bestille produkter fra Mediatektet. For at blive godkendt skal du først registrere dig.

kr.0,00

Bedsteforældrerollen til et barn med alvorlig synsnedsættelse – den tredje podcast som Synscenter Refsnæs udgiver i samarbejde med Danske Tale-, Høre-  og Synsinstitutioner – DTHS.I Podcasten fortæller synskonsulenterne Eva Madsen fra Kommunikationscentret Region H og Annette Petersen fra Synscenter Refnæs om bedsteforældrerollen. Eva og Annette kommer rundt om emner som den dobbelte sorg, hvordan bedsteforældre bedst hjælper deres barn i sorgen, hvor bedsteforældre kan få råd og vejledning, og så kommer Annette og Eva med forslag til, hvordan bedsteforældre praktisk kan støtte deres barn og barnebarn i hverdagen.Podcasten er målrettet bedsteforældre og forældre til et barn med synsnedsættelse.Den næste podcast i serien omhandler sociale fællesskaber og udvikling af sociale kompetencer i grundskolen (7-12 årige). Podcasten udgives i uge 48.
Kategori:

Beskrivelse

Podcast – indsatsene i De Udvidede Læringsmål

I løbet af efteråret udgiver Synscenter Refsnæs i samarbejde med Danske Tale-, Høre-  og Synsinstitutioner – DTHS og med økonomisk støtte fra selskabet Kjæden fem podcasts, som understøtter indsatserne i De Udvidede Læringsmål  for børn og unge med synsnedsættelse 0-17 år.

Der er fem podcasts i serien:

  • Punktskrift for småbørn og indskolingsbørn
  • Udvikling af sanser og motorik hos 2-6 årige småbørn
  • Bedsteforældrerollen til et barn med alvorlig synsnedsættelse
  • Sociale fællesskaber og udvikling af sociale kompetencer i grundskolen (7-12 årige)
  • Uddannelse – overgangen fra grundskole til ungdomsuddannelse

Podcastsene udfolder nogle af de handlingsanvisende anbefalinger relateret til De udvidede læringsmål, og er et supplement til de 9 vejledninger om De udvidede læringsmål for børn og unge med synsnedsættelse.

Podcastserien er målrettet fagprofessionelle der arbejder med børn og unge med synsnedsættelse i dagtilbud og grundskole, samt til pårørende.