Håndarbejde

Du skal være registreret og godkendt, før du kan bestille produkter fra Mediatektet. For at blive godkendt skal du først registrere dig.

kr.0,00

OBS! Dele af denne udgivelse kan have forældet sprogbrug og/eller manglende faglig opdatering. Udgivelsens hovedbudskaber er stadig relevante.

Såfremt det synshandicappede barn ikke tidligt får lært basale færdigheder som for eksempel at klippe, så vil barnet måske af denne årsag ikke være i stand til senere at udføre en sammensat opgave. Ikke fordi opgaven i sig selv er svær, men fordi „værktøjerne/teknikkerne“ ikke er på plads, bremses det videre forløb.

Meget ofte er den synshandicappedes arbejdstempo langsommere end den seendes. Dette skal imidlertid ikke forveksles med, at eleven nødvendigvis har problemer. Det er vigtigt, at „hjælperen“ ikke udfører elevens opgave, men i stedet holder hænderne på ryggen og spørger, om der er brug for hjælp.

Lær om:
Nåle, Nåletrædere, Sådan bindes en knude, Sammensyning af to stofdele, Isyning af knap, Snor eller elastik i løbegang, Klippe med saks, Mønsterskæring og -klipning, Vejledning i brug af symaskine for en blind elev, Brug af symaskinen,  Strikning, Peddigrør eller pil, Begynderkurv med fast bund i peddigrør, Kasketter, Skindsyning – mobiltelefon-etui, Vævning på skaftevæv, Flettevæven, Fremstilling af flettevæv, Filtning, Filtsål, Pomponer, Satinline.

Du kunne også være interesseret i...