Kogebog for personer med synsnedsættelse, Bind 1

Du skal være registreret og godkendt, før du kan bestille produkter fra Mediatektet. For at blive godkendt skal du først registrere dig.

kr.50,00

OBS! Dele af denne udgivelse kan have forældet sprogbrug og/eller manglende faglig opdatering. Udgivelsens hovedbudskaber er stadig relevante.

Hakket kød. Hele kødstykker. Indmad. Fjerkræ.

Kogebøgerne i fire bind er skrevet af tidligere hjemkundskabslærer på Synscenter Refsnæs, Kirsten Larsen. Via den trinvise og meget strukturerede fremgangsmåde i opskrifterne, er bøgerne specielt målrettet børn, unge og voksne med synsnedsættelse.

I bøgerne er der eksempler på såvel meget lette som mere krævende forretter, salater, supper, mættende hovedretter, fremmed mad, desserter og bagværk.

Bind 1 indeholder udover grundlæggende køkkentips, beskrivelse af køkkenredskaber, mål og vægt samt køkkenregler 48 opskrifter på middagsretter.

Bøgerne er målrettet skolens madkendskabsundervisning.

Bøgerne kan sagtens anvendes i andre sammenhænge i skole og fritid. Ikke mindst er opskrifterne velegnede til brug i hjemmets madlavning.

Det kan være nødvendigt med hjælp fra seende til visse arbejdsprocesser.

Målet med materialet er at videregive opskrifter, ideer og fremgangsmåder, der kan lette og inspirere til deltagelse i og varetagelse af den daglige madlavning

Du kunne også være interesseret i...