Kogebog for personer med synsnedsættelse, Bind 3
kr.50,00
OBS! Dele af denne udgivelse kan have forældet sprogbrug og/eller manglende faglig opdatering. Udgivelsens hovedbudskaber er stadig relevante.
Fisk. Supper. Salater og småretter. Tilbehør.
Kogebøgerne i fire bind er skrevet af tidligere hjemkundskabslærer på Synscenter Refsnæs, Kirsten Larsen. Via den trinvise og meget strukturerede fremgangsmåde i opskrifterne, er bøgerne specielt målrettet børn, unge og voksne med synsnedsættelse.
I bøgerne er der eksempler på såvel meget lette som mere krævende forretter, salater, supper, mættende hovedretter, fremmed mad, desserter og bagværk.
Bind 3 indeholder en bred vifte af opskrifter på supper, småretter, salater og tilbehør med kartoffel, ris, spaghetti eller grønsager som basis.
Bøgerne er målrettet skolens madkendskabsundervisning.
Bøgerne kan sagtens anvendes i andre sammenhænge i skole og fritid. Ikke mindst er opskrifterne velegnede til brug i hjemmets madlavning.
Det kan være nødvendigt med hjælp fra seende til visse arbejdsprocesser.
Målet med materialet er at videregive opskrifter, ideer og fremgangsmåder, der kan lette og inspirere til deltagelse i og varetagelse af den daglige madlavning